Sinhronost 11:11

Sinhronost je v splošnem pojav, ki zaradi simetrije oz. zrcaljenja v nas sproži občutek čudenja, navdušenja ali pa nekakšnega višjega smisla v opaženem. Višjega smisla, kot pa bi mu ga pripisali glede na druge podobne pojave.

Prav posebno mesto glede pojma sinhronosti trenutno zavzema pojav 11:11. Najpogosteje je opažen na digitalnih urah, podobno pa ga lahko opazimo tudi drugje. Na računu v trgovini (11,11 eur), pri merjenju blaga (11,11 metrov) točenju goriva na bencinski črpalki (11,11 litrov) ipd. 

Mnogi zastanejo vsakič, ko na uri, števcu ali drugem digitalnem pokazatelju opazijo omenjeno zaporedje. Mnogi ga nekaj časa opažajo prav vsak dan. Kaj pomeni?

Daleč najpogostejši pomen, ki se ga pripisuje temu pojavu je, da gre zgolj za naključje. Npr. na uri se zgodi dvakrat na dan. V hecu pravimo, da se to zgodi dvakrat zato, da ga lahko še vedno vidimo, če smo ga prvič spregledali.

Na področju zavedanja oz. naše zavesti pa je običajno razumevanje pojava, da moramo biti posebej pozorni na naše misli in dogajanje v trenutku, ko smo pojav opazili. 

Pravimo, da želijo angelčki (višji jaz, univerzum, karkoli-že-pač v ne-fizičnem svetu) biti v močnejšem stiku z nami. Opozarjajo nas, da bodimo bolj pozorni na vir, iz katerega se ta svet rojeva. Torej nase, na svoje misli in dogajanje okoli nas. Katera glasba je na radiu, kaj trenutno beremo, o čem točno premišljujemo, kakšno vozilo se je pravkar peljalo mimo našega okna itd. Vsakič ko opazimo to število, se tako počutimo bolj povezani z univerzumom oz. našim duhovnim bistvom.

Za tiste, ki zgolj duhovnih interpretacij fenomena ne sprejemate ravno najbolje, je na voljo tudi veliko bolj znanstvena. Možgani delujejo kot računalnik. Delovanje računalnika temelji na binarnih kodah (kodah, ki jih sestavljata števili 1 in 0). Skladno s tem pogledom je 11:11 binarna koda, katero preko dela vibracijskega spektra, ki ga prepoznavamo z očmi, prenašamo v možgane. Tako aktiviramo ti. speči del človeške DNK. (Podobno podatke prenaša npr. čitalec črtne kode v trgovini.) Omenjeni del DNK je v medicinski literaturi dejansko poznan kot “odvečni” del, kot smeti. Zakaj bi narava z vso svojo modrostjo in doslednim spoštovanjem univerzalnih zakonitosti pri življenju vzdrževala smeti, ni jasno. Skozi ta logični razmislek ta razlaga kar naenkrat dobi mnogo več teže. 

Še posebej, če jo povežemo z možnostjo obstoja in uporabe fenomena 11:11 kot digitalne časovne kode. Torej, koda 11:11 aktivira preostanek DNK zato, da pride do povezovanja in nato povezanega delovanja tudi ostalih vezic v DNK. Da nimamo povezanih (aktivnih) le 2-eh, kot jih danes prepoznava medicina. Tako se neposredno aktivira naš podzavestni del oz. aktivira se možganske povezave, ki vodijo do spominjanja (beri:  aktiviranja) naših sposobnosti, ki jih potrebujemo za svoj in skupni razvoj, če želimo izživeti svoje življenjsko poslanstvo. 
V praksi se to običajno izrazi kot povečana pozornost na posameznem področju, kot “aha-efekt” pri povezovanju obstoječih znanj ipd. Tako “kar naenkrat” postanemo veliko bolj učinkoviti in lahko tvorno veliko več prispevamo k našemu skupnemu razvoju.   

Naj za konec omenim še znamenito Fibonaccijevo število oz. zaporedje. To število je jedro svete geometrije in zlato pravilo našega Stvarstva. Prvi dve števili tega zaporedja sta: 0,1,1, 2, 3, 5, 8 … Iz tega sledi, da to številsko zaporedje predstavlja konec fizičnemu svetu, kot smo ga poznali do trenutka, ko smo številsko zaporedje opazili. Takoj zatem namreč zapustimo okolje tega števila in svet se razvije v novo zaporedje. 

Verjetno ste ta prispevek prebrali zato, ker ste tudi sami že izkusili 11:11 pojav. 

Če pojava do tega trenutka še niste izkusili, obstaja velika verjetnost, da ga boste v kratkem.  😉


Žitni krogi simbolizirajo 11:11 (sprožilec spominjanja)

Edvard Kadič

vir Foto: Pexels

ByA.K.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja