Govorica telesa: Se princ Harry res ukvarja s črno magijo?

V zadnjih dneh je svet obkrožila fotografija Melanie Trump in princa Harryja, kjer je s svojo desno roko zavzel na videz precej nenavadno pozo.

Ugibanj je veliko. A medtem, ko se nekateri nagibajo k špekulacijam, da je na takšen način želel opozoriti na zle sile okoli njiju oz. zaščito pred njimi, se drugi nekoliko bolj nagibamo k razlagam, da gre za gesto, s katero umirjamo svojo notranjo napetost.

Sicer res ne vemo, kaj točno se je dogajalo neposredno pred ali med fotografiranjem. Zgolj opazimo lahko, da je svojo dlan položil na trebuh in verjetno le poizkušal umiriti svojo napetost pred množico fotografov.

Ob tem je verjetno še poskušal pridržati tudi suknjič, da se mu ta ne bi mečkal ali deloval hecno. No ja, dosegel je ravno nasprotno, vse skupaj deluje ‘čudno’ prav zdaj!

Menim, da so razlage veliko bolj zemeljske, kot pa bi nekateri radi prikazali. Podobno, kot je to počel Napoleon, ko je svojo dlan zatikal za vojaški suknjič in tako času primerno izražal svoje sposobnosti velikega voditelja na eleganten in umirjen način. Res pa je, da je šlo pri Napoleonu za načrtovano gesto, pri princu Harryju pa verjetno ne.

vir Foto: Profimedia

By A.K.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja