Sedem (+1 gratis) znakov, da je zmenek z ONLINE prijateljico šel k vragu

Minilo je nekaj dni, tednov, včasih celo mesecev … in čas je (končno!) za zmenek v živo. Lepo ste oblečeni, urejeni in polni pričakovanj. Dobita se, malo nelagodja … in žal, vaša potencialna partnerka ni pol toliko zabavna, kot je bila preko Facebooka, Twitterja ali Snapchata.
Kako vedeti, da stvari niso takšne, ko bi morale biti?

Govorica telesa

1) Ni očesnega stika

Jp, tako ali drugače vedno pridemo do očesnega stika. Oči so ogledalo duše in tja, kamor gledamo, je običajno usmerjena tudi naša pozornost
Če je natakar, strop ali par za sosednjo mizo bolj zanimiv od vajinega pogovora, potem vse skupaj ni ravno najboljše.

2) Njen odhod v stranišče ali ven na cigareto traja in traja
Ko čakate sami za mizo in se namesto hitrega pregleda zadnjih objav na Facebooku ali Twitterju zalotite, da ste med čakanjem uspeli prebrati pol prve knjige Vojna in mir, lahko začnete domnevati, da ne gre za veliko potrebo ali neskončno nujo po celi škatli cigaret, temveč za načrtovanje umika z zmenka. 
(Ali pa je tako ali tako več ni, ker je že pobegnila skozi okno stranišča!)

3) Ne pospremite je do avtobusne/železniške postaje, avtomobila ali doma
Ko prideta ven iz lokala, vam hiti razlagati, da se bo zdaj dobila še s prijateljico (ali prijateljem!), ki je ravno takrat dve ulici stran!? Hm, no ja, se zgodi. A mislim da je normalno, da kot fant poskrbite, da vaša izbranka varno pride do doma potem, ko je bila z vami.
​Mogoče se vas pa želi samo čim prej znebiti oz. se boji, da jo boste želeli poljubiti, ona pa tega noče?

Pogovor

4) Govorita o politiki
Zanimivo, seveda. Še posebej če živite v Sloveniji, kjer je politika v zadnjih letih postala pravi cirkus. Dobesedno. Ampak, se vam to res zdi zapeljivo, tema, ki ima v sebi tudi spolno napetost?

​(Več o spolni napetosti si lahko preberete v moji knjigi Zapeljevanje (klikni TUKAJ), predvsem, zakaj je tako pomembna na zmenku in kako jo utvarjati).

5) Začneta se pogovarjati preko “mašil”
Pogovor se mora razvijati naravno. Seveda se lahko vedno, ko nastane tišina, zatečete v pogovor o fotografijah na telefonu in s tem povezanih vzponih na Šmarno goro 3x dnevno ali po stopnicah na Kalvarijo, ampak …

6) Stokanje zaradi bivšega fanta
To je predvsem znak, da ste nekakšen “flajšter”. Nekaj vmes, mogoče celo nekdo, za katerega so jo prijateljice “prisilile”, da gre ven z njim… da bo lažje pozabila bivšega in spet začela “živeti”. Nihče noče poslušati takšnih ali drugačnih podrobnosti o bivših na prvem zmenku. Bivši so bivši in to je vse.

Po zmenku

7) Ne pride do sporočila TAKOJ po srečanju
Po idealnem zmenku sledi običajno kakšen sms ali sporočilo o tem, kako je bilo fino. Včasih se to zgodi še preden pridemo domov. Dandanes je to nekako “nujno” sporočiti. Če se leta 2016, ko ob Facebooku, Twitterju, Snapchatu, Instagramu, SMS-ih in seveda elektronski pošti nič ne zgodi v 24-ih urah (ni odgovora, komentarja, karkoli), potem počasi pozabite vse skupaj.

8) Zbriše vas na socialnih omrežjih
No ja, če sta se tam spoznala, sta zdaj očitno tam tudi končala.
Adijo, pa zdrava ostani!

Namesto zaključka:


Vljudnost, bonton, stara dunajska šola šteje. Zdi se mi pomembno, da ne glede na vse, ostanemo prijazni in nekako ohranimo dostojanstvo tako sebi kot dekletu, s katero smo šli ven. Ne bodimo grobi do kogarkoli samo zato, ker nam ni všeč. Če smo si vzeli čas in šli ven, pravzaprav nikoli ne vemo, zakaj je bilo to dobro kljub temu, da se ni izšlo po prvotnem načrtu.

​Mogoče ima pa sestro ali prijateljico, ki čaka na vas že par življenj?

Srečno!

Edvard Kadič

vir Foto: Pexels

ByA.K.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja