Zvezdna semena, Indigo duša, Lightworker, Walk-In

Za boljše razumevanje pri uporabi različnih nazivov za duše, ki trenutno bivajo na Zemlji, v nadaljevanju nekoliko bolj podroben opis največkrat omenjenih: Zvezdna semena.To je izraz za duše, ki so ali živele ali pa so po poreklu z drugih planetov, galaksij, zvezdnih ladij ali drugih dimenzij, križišč galaksij in svetov itd. ter so se prostovoljno odločile, da pomagajo pri razvoju novega obdobja zavesti na Zemlji in tudi pomagajo Zemlji pri prehodu v naslednjo fazo evolucije.

Človeško telo zasedajo že od rojstva. Nekatere se rodijo z zavedanjem o svoji nalogi in namenu, druge se aktivirajo oz. zbudijo kasneje v življenju. Točen čas rojstva je namerno izbran. Duše, ki pristanejo na svoj prihod na Zemljo skupaj poiščejo ustrezno genetiko, ki pristoji njihovi misiji. Skozi več rodov je bilo izpeljanih precej eksperimentov samo zato, da se zagotovi ustrezno „domovanje“ za Zvezdno seme.

Obstaja mnogo variacij teh namenskih eksperimetnov in obstaja mnogo kombinacij astroloških zvezdnih kod, od postavitve planetov pa vse do krvno/genetskih zahtev, ki sovpadajo z galaktičnimi agendami. Tudi če posameznik ima astrološki zaznamek za kodo zvezdnega semena a je brez ustrezne krvne linije za okrepitev teh zaznamkov, je to potem zanj veliko težja naloga (resonanca z galaktično agendo) kot bi bilo to običajno. Vendar pa ni nemogoče, je samo precej težje.

Zvezdna semena Zvezdna semena so na nek način „programirana“ za pomoč svojim bratom in sestram v kolektivnem napredovanju skozi moralne, etične in mentalno/duhovne korake. Ko je zvezdno seme poklicano v „združitev v namenu“, ostali zaradi galaktične zapuščine to zaznavajo in prepoznavajo kot „magično“ delovanje. Večina Zvezdnih semen v trenutku, ko je v celoti aktivirana, s seboj prinaša nekakšen dodatni optimizem za izpeljavo naloge, ki so si jo izbrali.

Dodaten znak zvezdnih semen je popolna prenova (pomladitev) svojega telesa skozi meditacijo ali kakšen drug način zdravljenja. Drugi, ki še niso aktivirani v svoje znanje, se lahko (in tudi se) obrnejo k temnejšim vzorcem obnašanja. Prava moč zvezdnih semen prihaja iz poznavanja celote svojega potovanja. Izgleda da med zvezdnimi semeni obstaja konstanta tj. da njihov sistem vodenja in nadzora stalno popolnoma nadzoruje njihovo bivanje na Zemlji in jim je v pomoč, ko to zares potrebujejo.

Indigo duše


Indigo otroci so duše nezemeljskega (ET – angl. extraterrestrial) izvora, rojene v človeška telesa in imajo več kot le dve vezi v DNK vijačnici. Gre za rezultat naprednih ET eksperimentov, ki so posledica mnogih genetskih sprememb z namenom, da se njihovi talenti primerno razvijejo.


Gre za veliko skupino duš, ki so na zemljo prišla v glavnem iz Plejad ter bila prenesena v človeške embrije, ki ustrezajo njihovi misiji glede na genetsko kodiranje. Večina indigo duš je bila rojena po harmonični uskladitvi l.1987. Zahtevajo inovativno starševstvo (beri: za neprilagodljive oz. ozkoglede starše so lahko vzgojno zelo naporni). Potrebno jih je zaščititi pred običajno in zelo napačno diagnozo –  ADHD.
 

Imajo sposobnost prestrezanja ET signalov, takšnih kot sta jih prestregla Jurij Gagarin in Alan Shephard l.1961 in jih poimenovala kot „razglednice iz kolesnic“. Omenjeni ET signali oddajajo tako svetlobne kot zvočne signale, ki jih skupaj z matematičnim jezikom lahko prevedemo v ti. 3D film o Galaksiji. Različne ET civilizacije so razvile mnogo obstoječih monolitov v vesolju in zdi se, da so indigo otroci z njimi v sozvočju.

Izraz – Indigo – izhaja iz izrazito vijolično-modre (indigo) barve v njihovi avri.“Lightworker-ji” (“nosilci luči”)


Napredne duše, ki so doma na Zemlji in so razvile tiste sposobnosti, ki so potrebne za dvig zavesti planeta Zemlja in njenih prebivalcev. Rodile so se v telesa, ki jih trenutno zasedajo. Privlači jih k nalogam Zvezdnih semen in se  občasno vključujejo v njihove projekte. So ti. angelske „čebelice“ za nadzor nad nalogami. Mnogi se odločijo za vtis astroloških zvezdnih znamenj, čeprav ne bodo zvezdna semena. Glede na frekvenco so v sozvočju z zdravim načinom življenja ter – kamorkoli pridejo – prebujajo in krepijo višje mentalno, moralno, etično in duhovno zavest. Njihov dom je Zemlja in ga želijo ohraniti primernega za vse oblike življenja. Ko se njihova naloga zaključi, se vrnejo nazaj na Zemljo in ne na katero od zvezd (drugih civilizacij).

Walk-In (sl. Duša vpadnica)


To so dobro razvite, napredne duše, ki so se prostovoljno odločile da skozi kombinirane galaktične agende pomagajo Zemlji skozi naslednjo stopnjo evolucije. Te duše ne gredo skozi proces rojstva; zamenjajo prostor z obstoječo dušo v človeškem telesu, s katero je bil predhodno sklenjen dogovor. Če Zvezdno seme ali Lightworker ne more na noben drug način dokončati svoje naloge, lahko pristane na odhod iz telesa in se zamenja z Walk-In dušo.

Tovrstne eksperimetne zamenjav duš so uporabljale mnoge civilizacije na viških svojih evolucijskih sprememb zato, da so se uskladili z galaktično agendo. To nikakor ne smemo zamenjevati z „obsedenostjo“ z nekim duhom, gre za popolnoma drugo stvar. Walk-ini so vodeni na točno določen način in skladno s „svobodno voljo“ na nivoju kozmičnega dogovora. Srebrna vez življenjske sile je na novo vzpostavljena za vtis nove zavesti, ki jo prinaša Walk-In.

Dogovori z dušo predhodnico so sklenjeni zato, da se izpolnijo in zaprejo posamezne družinske zadeve, ki jih je ev. pustila odprte duša, ki je telo zapustila. Po obdobju prilagajanja se zbistrijo posamezni vzorci obnašanja in pričnejo se dogajati drastične spremembe kot so npr. poroke, ločitve, preselitve, spremebe poklicev, celo spolne preference se lahko spremenijo.

Walk-In je lahko trajen, kar pomeni, da se prejšnja duša en bo vrnila. Začasni Walk-In pa lahko človeško telo uporablja določen čas, medtem ko prejšnja (originalna) duša med svojim bivanjem v drugih realnostih zbira nova navodila za naprej, preden se vrne nazaj v telo. Torej,. Walk-In je lahko začasen ali stalen.

vir Foto: Pixabay

By A.K.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja