Veliki tedenski horoskop od 29. do 4. februar

Vsak teden nam prinaša nove izzive, priložnosti in presenečenja. Za tiste, ki verjamejo v astrologijo, je tedenski horoskop dragoceno orodje, ki jim pomaga razumeti, kaj jim prinaša prihajajoči teden. Ne glede na to, ali ste goreč ljubitelj astrologije ali zgolj radovedni, vas vabimo, da si preberete, kaj zvezde napovedujejo za obdobje od 29. januarja do 4. februarja. Morda boste našli vpogled v svojo ljubezensko življenje, kariero, zdravje ali pa preprosto zanimive nasvete, kako izkoristiti zvezdno usodo v svojo korist.

Oven

Ljubezen: V tem tednu boste opazili umirjenost v svojih osebnih odnosih, kar vas bo včasih skrbelo. To pa je priložnost za dvig svojih odnosov na filozofsko raven, ki lahko postane tudi zabavna. Ne bodite zmedeni.

Kariera: V delovnem tednu se boste počutili, kot da se vračate malo nazaj in nato naprej. Kljub temu ste naredili vsaj en korak naprej. Razmislite o ponižnosti in skromnosti, saj je to ključno za vašo rast.

Zdravje & nasvet: Ne izsiliti ničesar.

Bik

Ljubezen: Dom je vaše zatočišče, kjer se boste najbolje počutili ob ljubljeni osebi. Občasno si boste želeli več strasti, vendar boste ugotovili, da se lahko tudi brez nje zelo dobro počutite. Komunikacija v odnosih je ključna.

Kariera: Občasno se boste počutili preobremenjeni s komunikacijo, vendar poiščite zlato sredino med samostojnim delom in sodelovanjem. Včasih so potrebni kompromisi za uspeh.

Zdravje & nasvet: Sprejmite gibanje kot dobro navado za svoje zdravje.

Dvojčka

Ljubezen: V tem tednu boste nagnjeni k skrivanju svojih čustev, kar lahko povzroči zmedo v odnosih. Bodite jasni in ne zamudite ljubezenskih priložnosti. Izogibajte se nepotrebnim konfliktom.

Kariera: Bodite previdni pri odzivanju na nasprotovanja, saj je komunikacija ključna. Tisti, ki imate nadrejene, bodite potrpežljivi. Sprejmite kompromise.

Zdravje & nasvet: Spomnite se preteklih dosežkov.

Rak

Ljubezen: V tem tednu se boste veliko pogovarjali z osebami nasprotnega spola, vendar bližina v odnosih še ne bo povečana. Različne teme bodo le površinske. Pravi občutki še čakajo na svoj čas.

Kariera: Nadaljujte z razvojem poslovne prihodnosti, čeprav bodo nekatere stvari še vedno nedokončane. Ne bodite razočarani.

Zdravje & nasvet: Ne obremenjujte se z nepomembnimi stvarmi.

Lev

Ljubezen: Razpoloženi boste za različne ljubezenske avanture. Družite se in sledite željam partnerja. Pazite na majhne prepire, če ne boste pozorni na želje drugih.

Kariera: Trenutno niste v najboljši delovni formi. Pomanjkanje motivacije bo naravna posledica trenutnih okoliščin. Večino nalog boste opravili doma.

Zdravje & nasvet: Spomnite se, da smo si ljudje lahko tudi zdravilo drug za drugega.

Devica

Ljubezen: Majhne frustracije bodo zanemarljive, kompenzirali pa jih boste z dobrimi vplivi na drugih področjih življenja. Mnogi bodo za nekaj časa pobegnili v službo ali družbo prijateljev, vendar je med njimi in partnerjem vse v redu.

Kariera: Živčni boste, ko boste morali komunicirati in sodelovati z drugimi. Predvsem zato, ker z njihove strani ne bo šlo vse profesionalno. Zavedajte se, da niso vsi tako odprti in iznajdljivi kot vi in da morate včasih komu pogledati skozi prste.

Zdravje & nasvet: Živeli boste v svojem domišljijskem svetu.

Tehtnica

Ljubezen: Verjetno boste postali nekoliko dolgočasni, saj že nekaj časa nič ne izpolnjuje vaših ljubezenskih pričakovanj. Ne bodite razočarani, z mirom in humorjem lahko precej uspešno vzdržujete trden status quo v vajinem odnosu. Naredi tako.

Kariera: Pred vami so nove zanimive naloge. Najboljše je, da so povezani z nizom stikov ali potovanj in to vam je všeč. Vendar ne hitite, ampak si najprej dobro oglejte, kaj se vam ponuja, pravilno pretehtajte vse elemente in šele nato ukrepajte.

Zdravje & nasvet: Ne bodite pošteni samo do sebe, ampak tudi do drugih.

Škorpijon

Ljubezen: Večino teh dni boste preživeli bodisi v samoti ali hrepenenju. Če ste že v zvezi, boste zaradi nečesa nekoliko odtujeni. Priložnosti za ljubezen bodo večinoma šle mimo vas. Ne bodite žalostni, saj bo ta faza kmalu minila. Vse je na svojem mestu.

Kariera: Verjetno boste prišli v ospredje. Na vas je, da delate in pokažete, kaj znate. Okoliščine, ljudje in dogodki vam bodo šli v prid. Mnogi bodo dobili pravo priložnost, ki so jo dolgo čakali. Nekateri odgovori bodo še manjkali, a bodo prišli kasneje.

Zdravje & nasvet: Ne razbijajte si glave z malenkostmi. Niso pomembne.

Strelec

Ljubezen: Barvito življenje, ki ga zdaj živite, se na enako raznolik način odraža na vaših osebnih odnosih. Lahko bežiš, lahko trpiš, lahko se ironično smejiš. Verjetno boste šli skozi vse te reakcije, vendar bo vaša moč vedno prisotna v vsem.

Kariera: Poskušali boste obnoviti nekaj starih obetavnih stikov. To bo pravzaprav najboljši del delovnega tedna. Vse ostalo vam bo nekoliko dolgočasno. Najbolje bo za tiste, ki so na dopustu. Ti bodo resnično uživali brez večjih skrbi.

Zdravje & nasvet: Pojdite tja, kjer se dobro počutite in se sprostite.

Kozorog

Ljubezen: Nekoliko več strasti in čustev bo značilnost vašega zasebnega življenja. Stalno se vam bo dogajalo kaj lepega in prijetnega. Mnogi si bodo te dni zapomnili po lepšem erotičnem življenju. Osebe nasprotnega spola vas bodo z veseljem povabile v svojo družbo.

Kariera: Morda se boste morali še malo boriti in boriti za nekatere stvari, a vam bo šlo. Samo ne prepustite se praznim premislekom. Preprosto sprejmite, kar lahko storite zdaj, in ne pričakujte nič več kot to.

Zdravje & nasvet: Potrpežljiv, rešen. Na vsak način.

Vodnar

Ljubezen: Kamorkoli boste šli, se boste dobro počutili. Zabave bodo po vaših željah. Tisti, ki ste morda še samski, naj sprejmete vsako povabilo, tudi če se na prvi pogled ne zdi obetavno. Kmalu bodo spoznali, da jim prijazna beseda na široko odpre vrata.

Kariera: Verjetno bo karierno napredovanje, zanemarljiva pa ni niti finančna stabilnost. Potrebna je še boljša organizacija, tako načrtov kot samega operativnega dela. Tam boste zmagovalec.

Zdravje & nasvet: Vsak dan najdite pol ure samo zase in za svoj mir.

Ribi

Ljubezen: V teh dneh boste združevali dva zasebna sloga: enega privlačnega, senzacionalnega, z veliko ljudmi, drugega pa tihega, umaknjenega, običajnega, vsakdanjega. Včasih boš zvezda večera, naslednji dan pa navaden človek iz trgovine. Srce bo malo sivo.

Kariera: Poskušali boste čim bolje izkoristiti priložnost, ki je pred vami. Nekateri bodo zaradi tega delali nadure. Najdejo se tudi takšni, ki bodo povabljeni, da se oglasijo ob koncih tedna zaradi nujnega projekta ali reševanja cele stvari.

Zdravje & nasvet: Pogumni in borbeni boste.

vir; Foto: Portal24 (AI)

ByAdmin

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja