Solarni obred je postopek, s katerim usmerite razpoložljivo energijo, ki je na voljo med Solarnim obratom

Solarni obrat je točka v času, skozi katero Sonce astrološko preide vsako leto 1x in sicer točno ob času vašega rojstva. V tem času je vsakomur na voljo 10 ur, znotraj katerih poteka vsakoletno usklajevanje silicijevih kristalov v telesu z frekvenco energije, ki je lastna vsakemu posamezniku na Zemlji.

V tem časovnem oknu (10ur) nam je na voljo tudi do 1000x več energije, zato je zelo pomembno, kaj se z nami dogaja v tem obdobju. Ker je priporočljivo imeti vsaj nekaj priprave ter nato zavestno preživeti teh 10 ur,  v nadaljevanju preberite poenostavljen pregled Solarnega obreda in sicer:

1. Svoj točni čas Solarnega obrata je dobro vedeti nekaj dni vnaprej, da se lahko ustrezno pripravite. Zaradi časovnih zamikov ter občasnih obveznosti tako mojih kot pri Lavandar. Svoj izračun si preskrbite najkasneje 10-14 dni pred vašim Solarnim obratom.

2. Zavedajte se, da je vaša energija oz. osrednji ton, vibracija, vaša “pesem”, ki jo imate med temi 10-imi urami tista, ki bo močno odzvanjala potem celo leto v vašem življenju.

3. V tem času se izogibajte stvarem, dejavnostim ali ljudem, ki jih ne marate oz. vas ne podpirajo.

4. Če se slučajno znajdete v neprijetni situaciji, se poizkusite držati “na distanci” do te situacije

5. V tem obdobju ne recite DA, če bi morali reči NE. In obratno.

6. Naredite si spisek rojstnodnevnih želja v obliki zapovedi. Vse od materialnih do duhovnih. Pazite, da pri željah ne posegate v svobodno voljo drugih.

7. Lavandar predlaga, da si naredite dve kopiji, ki jih napišete ročno na prostoru (v sobi, za mizo, na vrtu…), kjer se res dobro počutite. Lastnoročni zapis nosi s seboj veliko več energije kot natisnjen dokument z tiskalnikom.

8. Kljub temu, da včasih ni mogoče iti ven, je to vsekakor zaželjeno. Še posebej je priporočljivo iti med drevesa (gozd). Vendar izključno tam, kjer se dobro počutite.

9. Zavedajte se, da ne obstaja točno določena procedura. Obred mora biti vaš. To je vaša energija in vaše življenje. 

10. Če uporabljate kristale, poskrbite, da so čisti in napolnjeni z energijo.

11. Ob času Solarnega obrata preberite svoj spisek zapovedi. Ne berite jih v obliki želja ali prošenj. Berite jih v obliki zapovedi.

12. Branje zaključite z jasnim “Amen” ali pa “Naj se zgodi” ali pa “Tako naj bo”… Zaključite tako, kot vam najbolj ustreza glede na vaša prepričanja.

13. Zažgite en papir. (Zato imate dva.) Tako sprostite energijo v Univerzum in ji dovolite, da se vrne v takšni obliki, kot ste ji zapovedali.

14. Bodi jasni in specifični pri svojih besedah.

15. Imejte pred očmi, da “Misli postanejo stvari”.

Srečno!

vir Foto: Pixabay

ByA.K.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja