Prihaja polna Luna, na ta znamenja bo najbolj vplivala!

V torek, 23. aprila, bo na nebu v znamenju Škorpijona sijala polna Luna, ki bo za vse znake zodiaka prinesla številne spremembe in odkritja. Polna Luna prinaša občutek zaključka in odpira vrata novim začetkom. Ker se tokrat luna nahaja v Škorpijonu, vodnem znamenju, ki ga vodi Pluton, planet transformacije, vas bo to obdobje še posebej spodbujalo, da opustite vse, kar v vašem življenju ne deluje več. Astrološko bo to obdobje še posebej nemirno za tri znamenja zodiaka, in sicer za Bika, Škorpijona in Vodnarja, kot opozarja priznani kitajski astrolog Letao Wang. Svetoval je, da sprejmete vsako neprijetnost, saj vam bo to pomagalo odvreči staro in sprejeti nove stvari.

Bik

Bik bo po 23. aprilu doživel veliko energetsko spremembo. To znamenje ceni stabilnost in udobje, vendar jih bo polna Luna spodbudila k spremembam in morda k sprejetju nekaterih nepričakovanih odločitev. Življenje bo prisililo Bike, da se soočijo s problemi, ki so jih dolgo pometali pod preprogo. Čeprav Bik običajno ignorira težave in se drži svoje ustaljene poti, bo zdaj prisiljen aktivno reševati svoje težave. Ta polni Mesec bo za Bike razsvetljujoč, saj jih bo prisilil, da se soočijo s svojimi napakami in morda sprejmejo drznejše poteze.

Škorpijon

Ker bo polna Luna tokrat v Škorpijonu, je pričakovati, da bo to obdobje zaznamovano z močno energijo. Škorpijoni bodo imele priložnost osvoboditi se preteklih čustvenih ran in jih preoblikovati v pomembne lekcije in novo moč. Dnevi bodo izčrpavajoči, saj bodo polni intenzivnih dogodkov, predvsem na notranjem nivoju, vendar bodo Škorpijoni iz tega obdobja izšle močnejše in modrejše.

Vodnar

Vodnarjem bo polna Luna osvetlila področje globokih, intimnih odnosov in skupnih virov, kar jim morda ne bo všeč, saj so Vodnarji znani po tem, da radi delujejo samostojno. Vendar jih bo dogodek prisilil, da zapustijo svoj “mehurček” in začnejo sodelovati z ljudmi okoli sebe. Vodnarji bodo soočeni s finančnimi in intimnimi vprašanji, ki bodo zahtevali, da se osvobodijo starih navad in čustvene prtljage, da bi lahko začeli na novo in se povezali z drugimi. Te spremembe bodo hkrati vznemirljive in osvobajajoče.

[Vir: Naj Žena]; Portal24; Foto: Pixabay

ByAdmin

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja