Polna luna v Levu prinaša ognjeno energijo

25. januarja 2024 bo na nebu zasijala polna luna v ognjenem znamenju leva, ki bo prinesla dramatične spremembe in živo energijo. Ta nebesni pojav bo imel globok vpliv na vsako znamenje horoskopa, dvigal bo njihove naravne lastnosti in spodbujajo raziskovanje novih poti. Oglejmo si, kako bo ta ognjena polna luna vplivala na vsako znamenje in kaj lahko pričakujemo v prihajajočih dneh.

Oven: Ovnom ta polna luna prinaša dodatno dozo samozavesti. Pričakujte, da se bo vaš naravni pogum in pobuda povečala, kar vam lahko pomaga doseči vaše osebne cilje.

Bik: Bik bo čutil potrebo po ponovni oceni svojih vrednot in finančnih odločitev. To je idealen čas za razmišljanje o dolgoročnih naložbah in stabilnosti.

Dvojčka: Za Dvojčka ta polna luna poudarja komunikacijo. To je priložnost, da izrazite svoje misli in zamisli na jasnejši in učinkovitejši način, bodisi v osebnih ali poklicnih odnosih.

Rak: Raki se bodo osredotočali na dom in družino. Pričakujte čustveno povezanost in krepitev družinskih vezi. Morda bo treba spremeniti ali osvežiti tudi domače okolje.

Lev: Za leve polna luna v njihovem znamenju krepi njihovo naravno karizmo. To je čas, ko bosta vaša voditeljska in ustvarjalna energija na vrhuncu. Uporabite ga za osebni razvoj in izražanje.

Devica, Tehtnica, Škorpijon…

Devica: Device se bodo osredotočale na notranje delo in samoizpopolnjevanje. To obdobje lahko prinese povečano samozavedanje, željo po organizaciji in učinkovitosti.

Tehtnica: Za tehtnico polna luna poudarja družbene odnose in partnerstva. To je idealen čas za gradnjo novih odnosov ali izboljšanje obstoječih, tako v ljubezni kot prijateljstvu.

Škorpijon: Škorpijoni lahko čutijo povečano strast in intenzivnost v osebnih odnosih. Možna je tudi ponovna ocena kariernih ciljev in ambicij.

Strelec: Za Strelca ta polna luna odpira vrata novim učenjem in širjenju obzorij. Potovanje ali raziskovanje novih filozofij je lahko še posebej privlačno.

Kozorog: Kozorogi se bodo soočili s temami preobrazbe in prenove. To obdobje lahko prinese globoko introspekcijo in premislek o dolgoročnih načrtih in ciljih.

Vodnar: Vodnarji bodo čutili potrebo po krepitvi vezi z drugimi. To je čas za sodelovanje in izmenjavo idej ter ustvarjanje novih partnerstev ali krepitev obstoječih.

Ribi: Za Ribe polna luna prinaša osredotočenost na zdravje in dnevne rutine. To je priložnost za bolj zdrave navade in izboljšanje kakovosti življenja.

Polna luna v levu prinaša dramatične in strastne spremembe ter znamenja spodbuja k raziskovanju novih možnosti in premisleku o obstoječih poteh.

vir; Foto: Pixabay; Portal24

ByAdmin

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja